• Magic O Metal Logo
  • Magic O Metal Heroes
  • Picu
  • IcePick
  • Magic O Metal Villains
Introduction

Magic O Metal - Enter The Metal Realm

Laat kinderen kennis maken met de Magie van Metal! Magic O Metal motiveert kinderen om alles uit zichzelf te halen en laat hen zien dat ook zij in staat zijn muziek te maken, een spannend verhaal te schrijven of een prachtige tekening te maken. Laat je meenemen naar The Metal Dimension met de track "Through The Portal", kruip in het boek "Enter The Metal Realm" of begin met het maken van eigen muziek op je eigen Magic O Metal-gitaar. Zowel de CD als het boek hebben een open einde en vormen de sleutel tot de toegang van The Metal Dimension.

Inleiding - Ontstaan van Magic O Metal

Wij zijn Sander Gommans en Scott Wenmakers. Naast onze activiteiten als muzikant en illustrator geven wij les aan kinderen in het voortgezet onderwijs. Wij zijn (zoals velen van jullie) opgegroeid met comics, de welbekende action-hero cartoons én de magie van metal-muziek! Inmiddels hebben we zelf kinderen en willen we onze passie voor metal op gepaste wijze met onze kinderen delen.

Tevens valt ons op dat de creatieve en beeldende vakken steeds minder plaats krijgen binnen het voortgezet onderwijs. Zodoende willen wij kinderen stimuleren om hun dromen te volgen, om een instrument te leren bespelen of op een andere manier creatief bezig te zijn. Daarbij zou het natuurlijk fantastisch zijn metal-muziek nieuw leven in te blazen en een nieuwe generatie metal-helden mogelijk te maken!

Het doel van Magic O Metal

Metal biedt echter ook spanning, creativiteit, muzikale hoogstandjes en fantastisch artwork. Juist déze elementen openen een wereld vol magie voor de jeugd; een bron van inspiratie die je kinderen eigenlijk niet wilt ontnemen.

Magic O Metal voegt al deze kenmerken samen in een groots avontuur. Kinderen worden meegenomen in een verhaal waarin creativiteit, doorzettingsvermogen en metal-muziek centraal staan. Als aanzet voor dit avontuur hebben we een CD opgenomen met 12 originele metal-tracks (voor álle leeftijden) en een geïllustreerd boek waarin het avontuur van Magic O Metal begint. Met Magic O Metal willen we laten zien dat het bespelen van een instrument, zingen, tekenen of schrijven tot échte magie kan leiden. Kinderen zullen uitgedaagd worden om mee te werken aan een volgend avontuurlijk deel van Magic O Metal.

Doe mee!

We willen bereiken dat dit concept, samen met ons, door zoveel mogelijk mensen uit de metal-scene gedragen wordt. We hebben in de afgelopen maand al een kleine community opgebouwd via onze Facebook-pagina en hebben daar al veel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Wij hebben zelf met veel plezier het fundament gelegd voor dit avontuur en we vragen nu aan jullie om ons te helpen de wereld van Magic O Metal verder uit te bouwen. Dit kan door te participeren met de talenten die jullie bezitten, maar zoals altijd is er ook geld nodig om dit te realiseren. We hebben daartoe een stichting opgericht, zodat we dit zonder winstoogmerk kunnen doen. We hopen dat we in ruil voor jullie donaties een financiële basis kunnen leggen om het platform verder te ontwikkelen, met allerlei spannende en leerzame toepassingen.

Waar is het geld voor bestemd?

Zelf hebben we al geïnvesteerd in de opname van een CD, het drukklaar maken van een spannend avontuur in een geïllustreerd boek, het artwork voor een aantal merch-artikelen en een heuse Magic O Metal-gitaar. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in wat publiciteit om Magic O Metal bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

Met inkomsten uit de verkoop van onderstaande producten, investeren we in het ontwikkelen van toepassingen die kinderen aanspoort en ondersteunt hun talenten te ontwikkelen. Kinderen zullen het plezier ontdekken van het zélf creëren. Verder biedt het volwassenen eindelijk de mogelijkheid om hun passie voor de muziek en de lifestyle met de jeugd te delen.

Zo willen we online educatieve en prikkelende toepassingen aanbieden via een Magic O Metal Classroom en een platform bieden waar iedereen zijn of haar creaties kan presenteren. Kinderen kunnen zodoende een bijdrage leveren om de beleving van Magic O Metal optimaal te versterken. In de echte wereld willen we leuke middagen organiseren, waar kinderen en ouders samen kunnen komen, kennis kunnen maken met muziekinstrumenten en apparatuur, teken-clinics kunnen volgen en op een andere manier het avontuur van Magic O Metal kunnen beleven.

Metal, een passie die we met z'n allen delen, leeft voort in de wereld van Magic O Metal!
Klaar om met het hele gezin in dit avontuur te duiken?Steun Magic O Metal
Luister overal naar de 12 originele metal-tracks van het album 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm'
vanaf € 10,00
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Duik in het avontuur van 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm', in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen.
€ 15,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Het concept album met 12 originele metal-tracks (voor álle leeftijden) op CD
€ 20,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Het Magic O Metal Horns T-shirt met het universele teken, wat alle metal-fans met elkaar verbindt. Verkrijgbaar in de kleur zwart en in zowel volwassen- als kindermaten.
€ 20,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Kindermaten verkrijgbaar in wit met navy blauwe mouwen en volwassen maten met zwarte mouwen.
€ 25,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Verkrijgbaar in de kleur wit met rode mouwen en in zowel volwassen- als kindermaten.
€ 25,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Duik in het avontuur van Magic O Metal waarin de held, in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen,JOUW NAAM draagt
€ 25,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Een stoere Magic O Metal hoodie voor alle metal generaties. Verkrijgbaar in de kleur zwart en in zowel volwassen- als kindermaten.
€ 45,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Een Ibanez RG 170 DX gitaar met een unieke Magic O Metal opdruk.
€ 549,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Magic O Metal bundels
Het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 30,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Het Magic O Metal Horns T-shirt, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 49,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Het hierboven vermelde T-shirt van Picu en Alex, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 49,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Het hierboven vermelde T-shirt van Tommy en Lexie, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 49,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
De hierboven vermelde stoere 'Generation Metal' hoodie, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 70,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
4 T-shirts naar keuze voor het hele gezin, alle neefjes, nichtjes of kleinkinderen, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 80,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
De custom MAGIC O METAL GITAAR, één van de hierboven vermelde T-shirts naar keuze, het geïllustreerde Magic O Metal boek en de CD ‘Enter The Metal Realm’.
€ 574,00 incl. verzendkosten
BINNENKORT VERKRIJGBAAR
>>